ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Γεωργικά Μηχανήματα 
μηχανήματα


γεωργία εξοπλισμός

23/09/2014
Νέος κατάλογος Σπαρτικής & Δισκοσβάρνας

Συνδεθείτε στην περιοχή των συνεργατών για να "κατεβάσετε" τον νέο κατάλογο Σπαρτικής, Δισκοσβάρνας και εξαρτημάτων Αρότρων

19/08/2014
Καροτσάκια μεταφοράς προιόντων

06/05/2014
Νέα προίοντα πιπίλες ποτίσματος πουλερικών

Πιπίλες πτηνών

26/03/2014
Νέα Προιόντα στο StockHouse

Επωφεληθείτε απο τις χαμηλές τιμές στα προιόντα StockHouse (Μόνο για ιδιώτες)

11/03/2014
Νέοι Δίσκοι Δισκοσβάρνας Agrozappa 18", 20" ίσιοι και οδοντωτοίMy status


Μηχανες Pellets / Δενδροκομικά / Κατεργασίας Ξύλου | Μηχανές παρασκευής Pellets

Μηχανή παραγωγής Pellets Τριφασικό 20hp


Μηχανή παραγωγής Pellets Τριφασικό 20hp | Μηχανές παρασκευής Pellets00010215

 

Τύπος

AMP260c

Κίνηση

Μοτέρ Τριφασικό 20hp

Παραγωγή

300+ kgr/h σε ζωοτροφή

120+ kgr/h σε ξύλο 

Τύπος pellet

3*,4*,6mm

Βάρος

Kgr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 *Δεν περιλαμβάνονται

Χρήση

Για ζωοτροφές.

Προσθέτετε στον κάδο το μίγμα ζωοτροφής που θέλετε και η μηχανή παράγει τα pellets. Κατάλληλο για πουλερικά, κουνέλια, κ.α. Πλεονεκτήματα : Μείωση σκόνης κατά 25%, δεν σκορπίζεται η ζωοτροφή, μικρότερη σπατάλη.

Για καύσιμη ύλη.

Προσθέτετε στον κάδο το υλικό που βγάλατε από τον καταστροφέα κλαδιών και παίρνετε pellets για καύση σε ξυλόσομπες, τζάκια, φούρνους κ.α.

 Τα pellets ξύλου συγκρινόμενα με τα υπόλοιπα καύσιμα αποτελούν μια νέα και ελκυστική μορφή καυσίμου. Όταν καίγονται τα pellets ξύλου, γίνεται εκμετάλλευση μιας πηγής ενέργειας που θα είχε καταλήξει να γίνει απόβλητο ή να είχε εναποτεθεί σε μια χωματερή. Τα pellets φτιάχνονται από απόβλητα (πριονίδια και ρινίσματα ( shavings ) ξύλου) και χρησιμοποιούνται σε μεγάλες ποσότητες από συστήματα θέρμανσης στην περιφέρεια. Τα pellets δημιουργούνται από την συμπίεση των πριονιδιών σε πρέσες. Απαντώνται σε μήκη από 1-3 cm και πάχος περίπου 1 cm αλλά και μεγαλύτερα. Είναι καθαρά, ευχάριστα στην οσμή και απαλά (λεία) στην αφή. Τα pellets από ξύλο έχουν αρκετά χαμηλό περιεχόμενο σε υγρασία (κάτω από 10% κ.β.) ιδιότητα που τους προσδίδει υψηλότερη αξία καύσης από τα υπόλοιπα καυσόξυλα.Το γεγονός ότι πιέζονται (πρεσάρονται) σημαίνει ότι καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο, άρα έχουν περισσότερη ενέργεια ανά μονάδα όγκου (υψηλότερη ογκομετρική ενέργεια). Η μείωση του όγκου συμβάλει και στην ευκολότερη και οικονομικότερη αποθήκευση τους. Η διαδικασία της καύσης τους είναι υψηλής ποιότητας, ενώ κατά την καύση τους δεν μένει μεγάλο υπόλειμμα. Ορισμένες χώρες έχουν απαλλάξει (εξαιρέσει) τις συσκευές που χρησιμοποιούνε pellets από τις απαιτήσεις για εκπομπές αιθάλης.

 

 

 Σε προσφορά:3500.00
από 3936.00
Σχετικό Link: http://www.youtube.com/watch?v=2d9xSdKQTJs

    
 Designed and Developed by nbh internetCopyrights by Theoharidis SA 
 
Αρχική Η Εταιρία Προϊόντα Προσφορές Νέα Επικοινωνία